Iedere dag de lekkerste gerechten
Lunch | Soep | Maaltijdsalade | Quiche | Warme maaltijd | Dessert | Huisgemaakte cake | Bijgerechten
(H)EERLIJKE MAALTIJDEN
KLANTEN OVER CATERING METMIEKE
5/5
Susan Spiekerman
Susan SpiekermanCursist bij House of Coherence – De Nieuwe Wind
Lees verder
Prettig aan de persoonlijkheid van Mieke is dat zij meedenkt met de wensen en de mogelijkheden van de cliënt. Mieke verzorgt een heerlijke verse warme maaltijd, of dit nu met vlees, vis of vegetarisch is en de groenten zijn goed vertegenwoordigd. Tijdens een lange trainings- of vergaderdag zijn de maaltijden van Mieke een welkome afwisseling en wordt de inwendige mens weer versterkt om verder te gaan.
Arjan Denneman
Arjan DennemanOccasion Specialist, Broekhuis Volvo en Ford
Lees verder
Recent hebben wij wederom gebruik gemaakt van de catering van Mieke. Wij hebben met regelmaat behoefte aan een fatsoenlijke maaltijd en / of lunch waarbij we graag iets gezonds op tafel krijgen. Na vele standaard, lees slechte ‘’maaltijden’’ probeerde we dit eens en zijn tot op heden bijzonder positief over de variatie, verse producten, persoonlijke benadering en verdere service. Ga zo door!
Judith Botman
Judith BotmanHouse of Coherence – House of Coherence
Lees verder
MetMieke weet ons én onze klanten steeds weer te verrassen met heerlijke maaltijden. Of ze nu een ouderwetse stamppot, een geurige curry of pasta met een frisse salade serveert; het is altijd even smaakvol, royaal voldoende én gezond. Ook de uitgebreide lunches met zelfgemaakte soep en vers boerenbrood zijn een aanrader!
Jeanne Wevers
Jeanne WeversAdviseur Competentieontwikkeling – Grontmij Nederland
Lees verder
Wat ik zo bijzonder aan MetMieke vind, is de constante goede kwaliteit en de diversiteit aan maaltijden. Voor elk wat wils en tegen een heel schappelijke prijs. Elke maaltijd is alsof je uit eten bent! Daarmee wordt de break bij een verlate vergadering of bijeenkomst een gezamenlijk genieten van een overheerlijke maaltijd.
Thea de Feijter
Thea de FeijterCursist bij House of Coherence – De Nieuwe Wind
Lees verder
Eten van catering MetMieke blijft als een ware smaaksensatie in je herinnering achter. Na al acht keer genoten te hebben van Mieke’s kookkunst, ben ik ervan overtuigd dat ‘liefde voor koken’ haar meest gebruikte ingrediënt is.
Vera Klein
Vera KleinDirecteur Instituut voor Biografiek
Lees verder
Alle cursisten zijn steeds weer aangenaam verrast door de smaak en variatie van de vega lunch die Mieke bezorgt. En bovendien wordt er met alle dieetwensen rekening gehouden!
Previous
Next

...

To Top